Βιογραφικό​

Ονομάζομαι Τριανταφυλλιώ Ταρσάνη. Είμαι ψυχολόγος, με άδεια άσκησης επαγγέλματος (3380/20-12-2016) και τα τελευταία χρόνια ζω και εργάζομαι στην Αθήνα.

Αποφοίτησα από το τμήμα Ψυχολογίας (B.Sc.) του Πανεπιστημίου Κρήτης το 2016 και πραγματοποίησα την πρακτική μου άσκηση στο Κέντρο Ψυχικής Υγείας Ρεθύμνου. Στη συνέχεια, ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα «Ψυχική Υγεία και Ψυχιατρική Παιδιών και Εφήβων» (M.Sc.) της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Παράλληλα, εξειδικεύτηκα στη Γνωστική Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία (CBT), καθώς και στη Συμβουλευτική Γονέων στο Κέντρο Εφαρμοσμένης Ψυχοθεραπείας και Συμβουλευτικής στην Αθήνα. Επιπλέον, έχω εκπαιδευτεί στην Ειδική Αγωγή και στην υποστήριξη παιδιών με Διαταραχή Αυτιστικού Φάσματος στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Συνεργαζόμενη με το Κέντρο Εφαρμοσμένης Ψυχοθεραπείας και Συμβουλευτικής, διαθέτω εμπειρία σε ψυχοθεραπευτικές συνεδρίες ενηλίκων σε ατομικό πλαίσιο. Παράλληλα, έχω εργαστεί σε σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αττικής ως ψυχολόγος, σε κατασκηνωτικά προγράμματα ΑμεΑ καθώς και σε σχολείο της Αττικής ως συνοδός παράλληλης στήριξης σε παιδί με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες.

Υπήρξα εθελόντρια σε εργαστήρια δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά που βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού, σε Μικτό Κέντρο Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας ΑμεΑ, σε Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων καθώς και στον οργανισμό Best Buddies Greece. Παράλληλα, αρθρογραφώ για τη σελίδα psychologynow.gr.

Τέλος, είμαι μέλος του Βρετανικού Συλλόγου Ψυχολόγων (British Psychological Society). Υποστηρίζω τη δια βίου μάθηση και παρακολουθώ τις εξελίξεις στο χώρο της ψυχολογίας και της ψυχοθεραπείας, συμμετέχοντας συχνά σε εκπαιδευτικά προγράμματα, σεμινάρια και συνέδρια.

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΩ ΤΑΡΣΑΝΗ

Ψυχολόγος MSc – Ψυχοθεραπεύτρια
University of Crete
Πανεπιστήμιο Κρήτης
University of Athens
Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών
KePsySy
Κέντρο Εφαρμοσμένης Ψυχοθεραπείας και Συμβουλευτικής
British Psychological Society
The British Psychological Society